View Full Version : take a listen
cum vi se pare urmatorul loop? pentru cei care nu vor sa asculte muzica "nepura" mentionez ca e breakbeat. :)
untitled_bbeat4.mp3 (http://www.drumandbass.ro/dnb/temp/untitled_bbeat4.mp3) (300kB)
mentionez ca nu e facut de mine ci de cineva care nu e in stare sa-si termine piesele. :roll: si ma gandeam ca poate niste feedback l-ar ajuta...
now hes gonna have to hurt you :)
breakurile mai diversificate bassline-ul se poate si mai gras/pe alte note textura in general mai "fat", compresie...eh...
nu suna rau, serios! :D
e mai mult dnb decat breaks..
anyway, suna dragutz:)
dap.. bassline poate mai phat (DACA respectivul POATE sa faca asta! poate nu ii permite softul.. hm..)
este un suport BUN pentru o piesa.. de aici se poate extinde in multe directzii..
de gasit o "tema" si de pus peste (yap!) -> synths, dubreverbs, CHIAR un pic de vocal merge peste (cu Offsetu`pus unde trebe.. taiat si lasat numa`Delayu`.. ui ui!)
vreau piesa FULL cand e gata PLZ
THNX :D
cine e tipu?? si de UNDE e?
REALLY NOW! :D
rev e. si chiar nu si isi termina nici o piesa :)
ceea ce zice cuza e pe jumate adevarat si pe jumate fals.
intr-adevar. nici eu nu eram in stare sa-mi termin nici o "piesa" (daca se pot numi piese cacaturile care le faceam). m-am si lasat de acel sport. dar nu eu am facut acest mp3. ca doar nu va mint in fata.
Alex Samant
01-04-2003, 22:40
keep workin....
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.