View Full Version : DJ Afonya la Blu' Gin Club in Baia Mare
locatia baia mare, club blugin, sambata pe la ora 1.afise multe in oras DJ AFONYA din ungaria, tilos radio, nume greu, pune numa' ragga, ska si dance hall.La intrare ne intimpina piesa "nu rapunzi la iesemies" WHAAAAT? lumea in extaz, danseaza de rupe.cred ca am ratacit dar vad pe unu cu rasta pin' la cur.tipu foarte nedumerit- ce cauta el aici?-.promite ca va pune imediat muzica.ok m-ai rezist un pic.dupa 20 min. lungi urca la pickupuri BUUUMMM RAZZIE. bagamiasibeepu'.tsine vreo 40 min. rezist eroic, urmeaza din nou vreo 20 min. de muzica de laba, multsimea danseaza, vine Afonya si intra cu un dance hall greu, foarte greu.lumea se uita ca la poarta noua, inca o piesa si ringul de dans se goleste.muzica de nota 10, care tsine juma' de ora dupa care intra din nou rezidentu', lumea din nou in extaz.inca un weekend naspa. :cry:
locatia baia mare, club blugin, sambata pe la ora 1.afise multe in oras DJ AFONYA din ungaria, tilos radio, nume greu, pune numa' ragga, ska si dance hall.
LOL. Ma? Tu cine esti? Si de ce nu zici nimic?
Io am fost si perkezitionat. Sac-sac.
Si apoi am fost printre aia 4 care au dansat. :)
Sincer nu ma asteptam la mai mult. Era clar pentru mine ca asta se va intampla. Nu inteleg ce a cautat tipu' in discoteca aia. Cred ca nici el nu intelegea prea bine ce cauta acolo... Dar totusi de ce-i invita? Sa-i faca de cacat sau ce?
Muzica care a pus-o a fost super faina. Daca al fi fost intr-un alt loc... Intr-o alta atmosfera... Ar fi fost cu TOTUL altceva. Asa. Jenant...
locatia baia mare, club blugin, sambata pe la ora 1.afise multe in oras DJ AFONYA din ungaria, tilos radio, nume greu, pune numa' ragga, ska si dance hall.
LOL. Ma? Tu cine esti? Si de ce nu zici nimic?
Io am fost si perkezitionat. Sac-sac.
Si apoi am fost printre aia 4 care au dansat. :)
looooool!
...uite cum se intalnesc oamenii! :)
POINT BREAK
03-02-2003, 23:52
We're livin hard times boyz!Felicitary anyway pt. indrazneala.
Peace.
Dar totusi de ce-i invita? Sa-i faca de cacat sau ce?
Nu ma refer la acest caz,
dar in general, chestii din-astea se intampla ca sa poata dup-aia patronu sa-mi zica
"Nu, mah, ca noi am inciercat si cu damblale gin-alea ge drogatsi da' n-o mers... Las ca shciu io cum trebe..."
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.