View Full Version : A New Form?!?
Din cate am observat eu uitandu-ma pe http://www.breakbeat.co.uk/listen/listen-page.asp in ultima vreme a inceput sa se poarte hardstep-ul si soul-d'n'b. Artisti care aveau un stil mai clasic (jungle, jazzy-dnb) au inceput sa suna ca RAM Trilogy, pe langa acestia au aparut multi artisti noi bazati pe hardstep.
Sa fie asta o transformare care arata o noua forma a drum'n'bass-ului!?!?
CDJ Doru the Damaja
11-02-2003, 21:59
Moshule, drumenbasu e in continua schimbare. Uita'te la Doc Scott sau Goldie, care "controleaza" acest stil.. L'or controla ei, dar nu se pot tine de acelasi sound forever. Baietii de la Ninja Tune au reintegrat drumenbasu in old skool/nu school breaks.. Cine mai e? James Lavelle.. si ala la fel..
Oricum, drumenbasu e "the sound of now", daca po` sa zic asa.. Multi artisti, de la cei axati pe ambient pana la jazz-influenced isi fac propria lor versiune a lui.
Bottom line:
Drum&bass is old and new, drugged and clean, veteran and fresh, black and white, pop and underground, ambient and hardcore, ever-expanding, changing, mutating, rolling and moving. :lol:
ce pot sa zic...e cam adevarat...luati de exemplu si ascultati...circles[adam f] sau the tree knowd every thing...iar apoi...fuga la atomic hooligan...cam asa e dnb...cica :lol: :lol:
apar lunar tehnici noi, groove-uri noi, producatori noi cu sounduri uneori foarte personale. pentru un sound contemporan recomand ultimele productii total science, bad company, pyro, dillinja, teebee, majistrate. daca vreti sa tineti pasul, veniti zilnic pe http://www.chemicalrecords.co.uk unde puteti asculta cam 3 minute din orice piesa nou aparuta.
asa ca, urechile ciulite.
deja sound-ul vechi e deja cam banal.....
Imi place noua tendinta catre dark hardstep. Au aparut artisti noi cu total alte technici decat clasicul jungle. Producatori ca: Black Sun Empire, Kemal, Corcord Dawn, Friction, Universal Project, Mampi Swift, Stare & Phibbs, SKC, Sinthetix, Rob F, Impuse, Legacy, Phalanx,etc. au dezvoltat un nou sound si e destul de puternic.
Daca are cineva albume sau mixuri de acest gen plz mail me! 8O
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.