PDA

View Full Version : [MP3] Seb - Thx

rev
21-12-2002, 21:29
Ladies and gentleman it's DA BOMB.

Va duceti si dati o juma de milion pe ultimul mix CD Adam Freeland / Y4K / whatever sau descarcati asta "gratis". Va GARANTEZ ca rezultatul e acelasi.

O minune de mix jur!

bfx
21-12-2002, 23:25
yeah
go seb
im a fan :)
mai vrem :)
mai ai ? :)

sabu
22-12-2002, 00:28
:) pacat ... pacat ca unii au o legatura de 3-4 kb/sec :)

rev
22-12-2002, 05:18
Lasa sabu ca si io legatura de aia am.
Dar exista o chestie in GetRight: anume sa-l programez sa inchida dial-up-ul la o ora anume si sa inchida si calcu dupa aia. Si chiar asta face. La factura se vede. Dar la oboseala nu.

Va / iti spun insa ca se merita descarcarea mixului cu varf si indesat!!!

Flex
22-12-2002, 18:52
..un url ceva?!? ....sau trebuie sa-l ghicesc!?! :)

seb
23-12-2002, 18:52
rev, bfx, cosmin - multzam fain inainte de toate! fara voi nu era nici un mix. am incercat sa impac anumite gusturi si sper sa fi reusit intr-o anumita masura. sincer imi place ceea ce fac si incerc sa o fac din ce in ce mai bine. sper ca urmatorul mix sa fie mai bun decat acesta.

in primul rand vreau sa ajut la ceea ce ati inceput voi - o comunitate in jurul curentului dnb/breaks. nu este deloc usor mai ales cand nu iti iese nici un ban din afacerea asta.

din pacate este mai usor este sa critici/faci misto decat sa ajuti cat de putin. sta cred ca in firea noastra[...]

sper ca mixul sa placa la cat mai multi, astept sa trimita cat mai multi feedback, astept sa trimita si altii mixuri deoarece numai asa vom progresa si vom reusi facem ceva constructiv.

p.s. astept provincia! [tm, cj, sb...] 8)

ufo
23-12-2002, 19:07
...provincia...

seb
23-12-2002, 20:15
shiiiiii? provincia ce parere are? 8O

Flex
23-12-2002, 21:02
Am reusit sa downloadez si eu aproape tot mixul (87%) .....Suna super chiar daca e in sfera breakz-urilor , un teritoriu pe care inca nu l-am explorat! :wink:
Intodeauna am fost fascinat de algoritmul beat-ului acestui stil sincopat destul de diferit fatza de my stylez (HardStep, dark-dnb, techstep)! Si pe langa acest fapt mai se adauga si technica mixului care da o un sentiment de libertate....vorba lui Reash "break free!" :)

Oricum sunt incantat ca incepe sa se diferentieze stilurile in romania !....si vad ca incepe sa se implineasca un vechi vis al meu....adica sa fie party-uri in care sa se bage numai "sincopated beatz" , fara techno, house , etc (no ofence! pentru cei ce asculta aceste stiluri!)

so....keep up da good work! :arrow: :!: :!:

seb
24-12-2002, 22:46
"...nu-mi raspunzi la es.em.es...
eu iti scriu atat de des..."

sadboy
24-12-2002, 23:40
eu sunt abia la inceput (10%)dar mor de nerabdare sa-l askult...traiaska lumea care face muzika buna!!! :)

Mesmer
25-12-2002, 13:54
deosebit respect pentru Seb..
BRAVO, omule!:) un mix de exceptzie [ca si "prestarea" din WEB dealtfel..]
Seb.. un dj de "calibru" mare care promite mult!:)
recunosc.. nu imi plac multi djz/artisti romani.. dar Seb face parte din cei care m-au impresionat deosebit (in sensul bun al cuvantului)
keep up the good work, man! :)

kult
27-12-2002, 09:50
traiasca breaks-ul si neamul lui de la adam freeland incoace.ascultati si pe site-ul marine parade.co.uk
music is a funda mental spirit. :roll: :wink:

FunkiPorcini
02-01-2003, 03:48
Funtastic Seb!
keep doin your thing,you rock :)

sadboy
02-01-2003, 21:30
ihaaa.....i made it....yeah the mix is great.... :o goooo sebb! :)

Geeka
03-01-2003, 00:20
Hai sa raspund si io.........Seb e un periculos..am mare respect pentru domnul in cauza..........tot asa!!!!!!!Foarte bine!

bfx
04-01-2003, 15:59
da, e periculos :)
seb a promis ca vine si cu un mix dnb
stati cu degetu pe save as :)

seb
06-01-2003, 16:53
mixu' dnb e gata [::marcus intalex, decoder, loxy&ink, klute, teebee, bad company, roni size:: vor veni la voi acasa 8) ]. dar va mai dura putin pana sa apara pe sit. in rest, sper sa se mai miste ceva {eventuri}, sa nu intram intr-o amorteala neplacuta!

Flex
07-01-2003, 00:45
Ce amorteala !?!?! Nici sa nu aud ! :)

....aici e drumandbass.ro nuh IDM.ro :!: :!: :!:

astept mixul de dnb si sper sa fie la fel de bun ca acel de nu-skool ! 8O

seb
12-01-2003, 17:06
dupa ce l-am ascultat aseara pe dubase in web, am realizat (din nou, ca si dupa rolli) ca sunt pescar amator in materia asta. cred ca ma apuc de altele...

daca vreti mixuri de calitate superioara rugati-l pe dubase sa faca un mix. cu ce a bagat aseara in web...

suma respectelor! (suna aiurea da' asa este)

rev
12-01-2003, 19:18
Seb tata esti bolnav? :)
Taci si fa (is la management, se vede!? :D ). Iti mai datorez un mail dar nu reusesc sa scriu ca atunci cand ma pun la calc imi amintesc brusc ca am o gramada de lucru si ma concentrez la asta. Dar va veni.

POINT BREAK
12-01-2003, 22:23
Brother din partea mea tot respectul pentru ce ai scris mai sus!Daca mai multi romanasi o sa gandesca asa(si o sa actioneze in consecinta) nivelul o sa creasca cu siguranta.Peace&keep up tha good work!

bfx
12-01-2003, 23:01
seb :)
ce a pus dubase a fost super
dar ce ai pus tu la snowboard.ro a fost mai bun ca dubase
parerea mea de ascultator necunoscator :)

ps : oricum pescuitul face bine, amator sau profesionist eheeh :)

TRG
13-01-2003, 10:05
cu riscul de a fi obiectiv...:)) seb, ai muzica cel putin la fel de buna ca dubase, doar ca el merge cu pitchu' in +, tu in -. un pic de speed n-ar strica:))

lasa modestia ca strica la ten.:))

seb
13-01-2003, 10:55
nu am o preferinta anume +/-
pitchul e legat de starea de moment...

aPsyDude
14-01-2003, 22:12
tot laudati mixu' omului , dar puneti si voi un link de unde sa'l ia si poporu ... sau dau ku gugle ? :) keep on mixin'

rev
15-01-2003, 06:55
Ia de aici - MP3 (http://www.drumandbass.ro/dnb/mp3/).
Sapatul printre stiri ajuta din cand in cand sa stii! :)

bfx
15-01-2003, 12:38
ati observat ...
cate views are topicu asta :)