View Full Version : DRUMANDBASS.ro
Ba ,nu stiu--nu trebe sa se atace nimeni-da se cam pare un lucru --se vorbeste mult prea putin de dnb si prea mult de altele --sau io is picat in cap !Cu ce incepem in concluzie ... :?:
ce drum'n'bass ma roll??! mai taci odata... si du-te si posteaza in topicul de baza al acestui forum: "AAC - Asociatia Asociatorilor de Cuvinte", la diverse. 11 pagini, 157 de mesaje. aia ii intereseaza pe oameni aici. te conformezi sau ce pula mea faci?! :lol:
huhu
muye reeev :)
Ia poftiti si bagati voi mare din top.
Despre drum'n'bass.
Inainte sa comentati.
La fel Cuza! :)
despre drumandbass nu vorbesti, trebuie sa-l simti! :P
atunci haideti sa SIMTIM in LINISTE !? :?
da bine zice ufo.
fara chimicale.doar cu sufletul si trupul.eu asa percep mirifica lume a sunetelor dnb 8O 8O
oricum sa aveti spor la raschetat porcu si la multi ani cu chimicale? !Ce ?
in concluzie.cand trecem la fapte.
stie cineva in vara ce o sa vina o sa se mai organizeze pe plaja la mare cum sa organizat odata sesiuni a la ciuc undergroove summer nigts.nu dinh acelea cu deejai max@manzotti,internullo
music is a fundamental spirit[/url]
Cu privire la evenimentul Ciuc ,cred ca o fost unul dintre cele mai reusite evenimente !Si nu cred ca se v-a mai repeta in curand prin simplul fapt ca organizatorii de atunci s-au cam retras din promoting !De ce oare ...?! :cry:
de proshti ce sunt romanii!!! :twisted:
Mai degraba de saraci ce sunt romanii.
De fapt nu.
Dar daca din evenimentele cu tenta progressive poti scoate mai mult, tu ce ai alege? Asa daca sincer te-ar durea in piiip de ce muzica merge si ai vrea doar sa se bea cat mai multa bere.
Stati asa ... Baietii de la promoting nu s-au dat la urs !Sau lasat de tot!Au vazut care-i treaba !Sa dea Mosu un an mai gras!
abNormaL
02-11-2007, 21:52
:lol:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.